48

Biografi

Jag är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm, och har arbetat som ekonomireporter sedan början av 90-talet. Jag har bland annat skrivit i Svenska Dagbladet, Sydsvenskan, Dagens Industri, Veckans Affärer och annan affärspress.

I mitten av 90-talet var jag med och skapade Dolly, ett affärsmagasin utan siffror, i Stenbecks regi. Där fick människorna bakom affärerna stort utrymme. Jag har också startat en egen bilaga i Svenska Dagbladet om det unga arbetslivet, Platstorget. Dessutom har jag skrivit uppmärksammade krönikor i Dagens Industri, Sydsvenskan, e24/Svenska Dagbladet och i Veckans Affärer.

Under dryga fyra år arbetade jag som reporter och redaktör på Sveriges Televisions A-ekonomi och Aktuellt. Bland annat tillbringade jag en sommar som SVT:s korrespondent i Bryssel, och jag ingick också i ett ettårigt ledarskapsproram för 14 utvalda unga ledartalanger på SVT.

Efter ett drygt decennium som heltidsmoderator startade jag och några kollegor under hösten 2014 Smarta samtal, www.smartasamtal.se. Under 2016 växlar vi upp verksamheten med bland annat en ny podcast. Vi dyker också upp på företagskonferenser och bolagsstämmor framöver.

Read my CV in English.

Pressbilder

Här finns högupplösta bilder på mig att ladda ner

Karriärbok för kvinnor

Tillsammans med Anna Eliasson Lundquist, vd för Kvinnokompetensen, har jag skrivit boken Karriärbok för kvinnor.
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.