47

Moderator

Med min ekonomiexamen och bakgrund som ekonomijournalist kan jag givetvis bolla med siffror på alla tänkbara sätt. Men jag plockar också fram det som inte står i årsredovisningarna. Det där unika som man bara lockar fram med en stor portion nyfikenhet och adekvat fingertoppskänsla.

Jag är alltid rejält påläst - så pass att jag i rätt ögonblick släpper manus och följer intressanta spontanspår. Men jag är noga med att alltid i sinom tid styra tillbaka till den röda tråden. Och jag är ytterst petnoga med tider.

När jag modererar kan såväl arrangör som scengäster och publik slappna av och känna sig trygga med att det alltid händer oväntade saker. Nya svar på gamla frågor, ”dumma" frågor som ingen annan vågar ställa och som därför ofta får helt udda svar, gamla rävar som pratar på nya sätt och nya lösningar på gamla problem. Jag hanterar såväl scenovana som pratglada personer med varsam men fast hand, samt tillräcklig men inte överdriven pondus.

Jag är förstås ytterst seriös i mitt modererande, men för den skull långt ifrån alltid allvarlig. Humor är en underskattad egenskap för att skapa ett än mer seriöst sammanhang, där budskap inte bara går UT utan också IN någonstans. 

Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.